Tekenaar \ constructeur - Fluidor Equipment B.V. | The Netherlands | Raamsdonksveer

Go to content

Wegens enorme vraag naar onze producten zouden wij graag in contact komen met kandidaten voor invulling van de volgende functie:

TEKENAAR / CONSTRUCTEUR   M/V
 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde Tekenaar / Constructeur. Indien je in het bezit bent van een afgeronde MBO / HBO opleiding WTB en je hebt enige jaren ervaring als Tekenaar / constructeur  dan is dit wellicht een interessante functie voor jou.
 
Wij bieden een zeer uitdagende zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 
 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van technische problemen in realiseerbare oplossingen, waarbij je verantwoording aflegt aan het hoofd van de afdeling engineering.
 
Je  werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig bedenken en uitwerken van technische oplossingen op werktuigbouwkundig gebied
 
met hierbij ook het verzorgen van de technische documentatie.
 
Het tekenwerk is een mix van eenvoudige tot zeer gecompliceerde opdrachten.
 
 
De ideale kandidaat heeft naast een afgeronde Werktuigbouwkundige opleiding (MBO/ HBO) bij voorkeur enkele jaren ervaring in het construeren van machines en apparaten. Je bent vaardig in het gebruik van AutoCad, Solidworks en Microsoft Office. Ervaring met een 3D tekenpakket is een must. Je kwaliteiten: analytisch, creatief  een flexibele werkinstelling en gek op techniek!
 
Aanvullende informatie
 
Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid cv.
 
 
Geboden wordt:
 
  • Goede honorering en gunstige arbeidsvoorwaarden.
  • Werken in een enthousiast jong team.
  • Grote variatie van werkzaamheden.


Fluidor Equipment is een jong dynamisch bedrijf. Vanuit een modern en goed geoutilleerd pand te Raamsdonksveer ontwikkelt, produceert en verkoopt zij fluid, drum en container handling systemen.

Door een innovatieve, klantgerichte benadering heeft Fluidor Equipment met haar hoogwaardige apparaten wereldwijd een toonaangevende
positie verworven in de
voedingsmiddelenindustrie,
met name in de
vruchtensappenindustrie.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en is deze baan je op het lijf geschreven, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid cv. binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie.
Fluidor Equipment B.V.

Fluidor Equipment B.V.
t.a.v. dhr. E.Stasse,
Ramgatseweg 25
4941 VN Raamsdonksveer
advertentie datum: 10 april 2018
Back to content